Bøsse kneppe historier sexhistorier dk

bøsse kneppe historier sexhistorier dk

Vist 9797 gange i denne måned 97 - kasper Del 1 2 Skrevet af sprøjtepistolen Tilføj til min liste Efter at have blameret os en smule på værtshuset, tager vi hjem til Kasper Sidst læst: 15:47:18 - vist 8721 gange. Jeg viste det til Peter da jeg så mit snit til det, og han viste mig glædestrålende hans ligeså stive pik i hans shorts. Da hans våde tunge ramte selve hullet stønnede jeg helt vildt og kunne mærke hvordan det trak i hullet. Sidst læst: 05:02:36 - vist 10678 gange. Vil gerne rejse mig men har svært ved at samle mig. "Er du okay Brian, skal vi fortsætte?" sagde far og kiggede på mig. Først en smule forsigtigt og følsomt, men da jeg nærmest sugede hans læber til mig kyssede vi for alvor. Skud efter skud og støn efter støn og jeg kunne mærke hver en dråbe af hans varme sperm.
bøsse kneppe historier sexhistorier dk

Polske herrer søger danske mænd sex bøsse

Det udvikler sig herefter i uventet retning. Da hans tunge pressede sig på prøvede jeg at slappe helt af og det var bare bøsse kneppe historier sexhistorier dk så vildt.
Men fars pik var meget længere end det og en hel del tykkere. Sidst læst: 04:04:32 - vist 8797 gange. Vi skulle gay massage com porno smæk være i hans sommerhus i en måned og her skulle jeg ubetinget adlyde hans ordrer.